Quantcast
Channel:
Viewing all articles
Browse latest Browse all 4397

كمك ٥.٤ ميليارد افغانى به افغانستان از طرف آلمان

$
0
0
D8631775-2BC2-4D00-92B3-D54326CAB418

در هفتۀ جاری کنفرانس ژنیو دربارۀ افغانستان در سویس تدویر یافت. در این رویداد جامعۀ بین المللی همبستگی خویش را با مردم و حکومت افغانستان در مساعی آنها بخاطر صلح و رفاه نشان داد. 

در این مناسبت، آلمان متعهد شد که وجوه مالی مزید بالغ بر ۵،۴ میلیارد افغانی را از طریق بانک انکشافی KfW به صندوق وجهی بازسازی افغانستان (ARTF) فراهم می سازد. 

از آوان تأسیس این صندوق در سال ۲۰۰۲ که از جانب بانک جهانی اداره می شود الی سال ۲۰۱۷ در حدود ۱۱،۵ میلیون افغان تا کنون از این صندوق مستفید شده اند. حکومت آلمان بیش از ۶۲ میلیارد افغانی به صندوق وجهی فوق الذکر پرداخته است که به این جهت یکی از بزرگترین دورنرهای دوجانبه به شمار می آید.

در جریان کنفرانس مذکور پروفیسور محمد قیومی، وزیر مالیۀ افغانستان، و محترم کریستیان کریمر، رئیس بانک انکشافی KfW مراسم امضای توافقتنامۀ تمویل صندوق وجهی بازسازی افغانستان را در حضور محترم مارتین ییگر، معین وزارت فدرال همکاریهای اقتصادی و انکشاف آلمان تجلیل نمودند. در این توافقنامه جزئیات تعهد مالی آلمان به صندوق مذکور تسجیل یافته است.

در این مراسم محترم ییگر چنین اظهار داشت: “صندوق وجهی بازسازی افغانستان به مثابۀ یک ابزار خیلی ذیربط برای تشویق حکومتداری خوب در افغانستان از طریق ارتقای پروسه های کلیدی اصلاحات حکومت و تقویت هماهنگی دونرها باقی می ماند. به همین دلیل است که حکومت آلمان از طریق وزارت همکاریهای اقتصادی و انکشاف آلمان (BMZ) به سهمگیریهای خویش در صندوق وجهی مذکور متعهد باقی می ماند و می پذیرد که این صندوق کماکان با نیازمندیهای کشور تکامل می نماید تا که سرانجام الی سال ۲۰۲۴ به خودکفایی خویش برسد.”

صندوق وجهی بازسازی افغانستان یک میکانیزم منسجم و هماهنگ شده را برای تمویل بودجۀ حکومت افغانستان و پروژه های اولویت ملی در کشور فراهم می سازد. علاوه برآن، صندوق وجهی بازسازی افغانستان یک پلاتفرم را برای دیالوگ سیاسی میان جامعۀ بین المللی و حکومت افغانستان فراهم می کند و هدف آن حمایت از ثبات و پایداری حکومت افغانستان و کمک در مبارزه علیه فقر و فاقگی می باشد. این صندوق در سکتورهای کلیدی مانند معارف، صحت، زراعت، انکشاف دهات و حکومتداری فعال می باشد.

صندوق وجهی بازسازی افغانستان منجمله میثاق شهروندی را که یکی از برنامه های ملی اولویت افغانستان به شمار می آید، تمویل می کند. هدف از این میثاق اینست که فراهم آوری زیربناهای اصلی و خدمات اجتماعی به محلات از طریق تقویت شوراهای انکشافی محلی بهبود یابد. بخش دیگر آن متوجه پشتیبانی از مهاجران و بیجاشدگان داخلی و نیز محلات میزبان آنها است که الی ۱،۵ میلیون تن افغانها از آن مستفید می شوند. تا سال ۲۰۲۱ میثاق شهروندی به ۸،۵ میلیون تن افغانها مساعدت خواهد کرد که نصف آنها را زنان تشکیل می دهند. از کمک مالی آلمان مبلغ ۲،۶ میلیارد افغانی ترجیحاً در راه تطبیق میثاق شهروندی به مصرف خواهد رسید.

میثاق شهروندی جانشین برنامۀ همبستگی ملی است که از آن حدود ۲۸،۶ میلیون تن افغانها میان سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۷ مستفید شدند که نصف آنها را زنان تشکیل میداد.

بانک انکشافی KfW کمکهای مالی آلمان به صندق وجهی بازسازی افغانستان را به نمایندگی از وزارت فدرال همکاریهای اقتصادی و انکشاف آلمان (BMZ) مدیریت می کند. خود صندوق وجهی از جانب بانک جهانی اداره می شود و هدف آن ثباسازی افغانستان است. صندوق وجهی مذکور یک گسترۀ وسیع فعالیتهای انکشافی را که از طریق بودجۀ دولتی انجام می شود تمویل می کند و به این ترتیب به حکومت افغانستان در راه تطبیق شفاف پالیسیهای انکشافی، مبارزه با فقر، ازدیاد عواید و بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی کمک می کند. از سال ۲۰۰۲ بدینسو بیش از۳۰ کشور کمک کننده تقریباً ۸،۸ میلیارد یورو را به صندوق وجهی مذکور مساعدت کرده اند. تنها کمک آلمان در این مدت به بیش از ۷۲۵ میلیون یورو بالغ می گردد


Viewing all articles
Browse latest Browse all 4397

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>